Jouw woonoplossing

Harwoonie is een alles-in-één woonconcept; Wij creëren samen met onze vaste partners prettige woonlocaties.

Van initiatie naar realisatie binnen 6 maanden. Door vanuit vertrouwen en transparantie samen te werken kunnen we op korte termijn een woonoplossing bieden.

01
Snelheid

Samen gaan we van realisatie naar initiatie binnen zes maanden, door het prefabriceren van de wanden, vloeren en daken is de bouwtijd één dag per woning.

02
Expertise

We hebben alle ervaring en expertise in eigen huis zodat het gehele proces van planvorming tot beheer onder één dak kan worden uitgevoerd. Compleet ontzorgd van planvormingsfase tot turn-key oplevering.

03
Duurzaamheid

Ons woonconcept scoort uitstekend bij de Building Circularity Index (BCI) en haalt op het gebied van losmaakbaarheid een resultaat van 94%.

04
Zekerheid

Een fundament van vier betrouwbare familiebedrijven met gezamenlijk meer dan 500 medewerkers en +/- 70 miljoen Euro omzet. We garanderen een afgebouwd project dat voldoet aan de gestelde eisen!

Onze klanten

Wij werken samen met

Samen met gemeentes en corporaties bouwen wij aan de woontoekomst van morgen, voor hen die dat het hardste nodig hebben. Samen impact maken, daar draait het om!

Maand 1 - 2
Commitment

Alle betrokken partijen komen samen en spreken over en weer verwachtingen uit. We schudden elkaar de hand en beloven wederzijdse commitment. Samen gaan we de uitdaging aan!

Maand 2 - 4
Snelkookpansessies

In een aantal uitgebreide snelkookpansessies gaan we van een voorlopig- naar een definitief ontwerp. We sluiten dit traject af met een vergunningsaanvraag.

Maand 4 - 5
Besluitvorming

Opstarten van de communicatie met omwonenden en toekomstige bewoners. We zetten de puntjes op de i en gaan over tot de contractvormingsfase.

Maand 5 - 6
Productie

De werkvoorbereiding wordt opgestart en in onze fabriek gaan we bezig met de productie van de geprefabriceerde elementen. In overleg met de betrokken uitvoerende partijen wordt een begin gemaakt op de bouwplaats.

Maand 6
Oplevering

De laatste maand staat in het teken van opleveren. We ronden het werk af en zetten de puntjes op de i, de nieuwe bewoners kunnen beginnen aan hun toekomst!

Onze woningen

Harwoonie Type 1 (grondgebonden)

Perfect voor éénpersoonshuishoudens (jongeren)

Harwoonie Type 2 (gestapeld)

Perfect voor éénpersoonshuishoudens (starters)

Harwoonie Type 3 (grondgebonden)

Perfect voor tweepersoonshuishoudens (bijv. ouder & kind)

Harwoonie Type 4 (gestapeld)

Perfect voor tweepersoonshuishoudens (bijv. ouder & kind)

Harwoonie Type 5

Perfect voor gezinnen met 2 of 3 kinderen

Maatwerk

Door standaardisatie is het mogelijk producten en processen continu te verbeteren en de kostprijs laag te houden. Belangrijk is dat dit niet betekent dat de woningen er hetzelfde uitzien, er blijft ruimte voor maatwerk. Zo creëren we samen een plek waar mensen fijn wonen!
Onze partners